Visie

Dat lekker en gezellig (uit)eten niet duur hoeft te zijn bewijzen wij inmiddels meer dan 20 jaar. Door innovatief te zijn en te willen investeren alsmede de veranderingen die ons vak met zich meebrengt, blijven we onze gasten verrassen en hebben we in de loop van de jaren een groot vaste klantenkring opgebouwd.

Wij gaan ervan uit dat we dit nog jaren voor u mogen doen !

Christoffel’s - Christoffel’s 2

Christoffel’s.
Christoffel’s is sinds augustus 1995 gevestigd aan de Deurningerstraat 27 in Oldenzaal. Het monumentale pand is van binnen sfeervol en modern ingericht. Het vriendelijke personeel ontvangt u graag voor uw ontbijt, lunch en diner dat met verse producten worden bereid.

Lunch.

Christoffel’s - Lunch2
Overdag kunt u een keuze maken uit onze uitgebreide lunchkaart met o.a. baquettes, sandwiches, wraps, salades en kleine gerechten. Ook is er elke week een Broodje van de Week dat niet op de lunchkaart voorkomt. Een echte aanrader!De gerechten op de lunchkaart worden geserveerd tot 17.00 uur.

Avondkaart.

Christoffel’s - Christoffel’s
Op de avondkaart vindt u diverse heerlijke voor- hoofd en nagerechten. Maar u kunt ook kiezen voor onze Weekschotel of de prijsvriendelijke en gevarieerde dagschotel die wij van maandag tot en met vrijdag serveren. Met de aanschaf van een knipkaart wordt uw dagschotel nog voordeliger!

Bedrijven.

Christoffel’s - Lunch
Voor bedrijven die gevestigd zijn in Oldenzaal en directe omgeving serveren wij bijvoorbeeld zakenlunches bestaande uit soep, luxe belegde broodjes,vers fruit, jus d’orange en dagverse melk. Dit alles presenteren wij op luxe schalen en indien gewenst met servies en bestek.

 

Eet, Drink & Geniet.